System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

Du surfar för närvarande på mobilversionen. För att ta del av hela innehållet ska du inte tveka att besöka desktopversionen av denna sajt.

Du surfar för närvarande på mobilversionen. För att ta del av hela innehållet ska du inte tveka att besöka desktopversionen av denna sajt.

You have reached the website

Villkor & Bestämmelser

KAMPANJINFORMATION

Få upp till 500 kr* återbetalt till ditt bankkonto när du köper en av utvalda NESCAFÉ® Dolce Gusto®  maskiner och 3 valfria lådor NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar från och med den 15 maj 2017 till och med den 16 juli 2017. Du löser in din återbetalning genom att registrera ditt köp online på dolce-gusto.se/cashback senast den 30 juli 2017. När du har slutfört din registrering, kommer återbetalningen att betalas in på ditt bankkonto inom 15 arbetsdagar.

* 500 kr återbetalning för Eclipse eller Movenza och 3 lådor NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar
  400 kr återbetalning för Drop och 3 lådor NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar
  300 kr återbetalning för Genio och 3 lådor NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar

SÅ HÄR FÅR DU DIN ÅTERBETALNING

Gå till dolce-gusto.se/cashback och registrera ditt köp senast den 30 juli 2017. Fyll i återbetalningsformuläret, inklusive dina kontaktuppgifter och information om ditt köp, och ladda upp en bild av ditt inköpskvitto (hela kvittot måste vara tydligt och läsligt).

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

  • Erbjudandet gäller enbart för NESCAFÉ® Dolce Gusto®- maskinerna Genio, Genio II, Genio II MINI / MINI LTD, Drop, Eclipse and Movenza, och NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar som köpts under kampanjperioden, som startar den 15 maj 2017 och avslutas den 16 juli 2017.
  • Erbjudandet utgörs av överföringen av kampanjbeloppet (300kr, 400kr, 500kr) till ditt bankkonto när du har köpt en NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskin under kampanjperioden. (Köpet måste registreras på dolce-gusto.se/cashback senast den 30 juli 2017. Genom att registrera sitt köp godkänner kunden NESCAFÉ® Dolce Gusto®s sekretesspolicys. (De finns på http://www.dolce-gusto.se.))
  • Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med andra kampanjerbjudanden eller rabatter från NESCAFÉ® Dolce Gusto® och endast en återbetalning görs för varje inköpt kampanjprodukt.
  • NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan komma att begära att du skickar in en kopia av ditt inköpskvitto för att bevisa att du har köpt en NESCAFÉ® Dolce Gusto® -maskin. Om du inte godtar en sådan begäran, har NESCAFÉ® Dolce Gusto® ingen som helst skyldighet att överföra kampanjbeloppet till dig. Därför måste du spara kvittot tills du har fått din återbetalning.
  • Kampanjbeloppet kommer att överföras till ditt bankkonto och vara tillgängligt inom 15 arbetsdagar efter det att NESCAFÉ® Dolce Gusto® tagit emot och godkänt dokumentationen från dig. (Endast en återbetalning är tillåten per person under kampanjperioden.)
  • Om en kampanjprodukt returneras utan att bytas ut mot en annan kampanjprodukt, gäller inte erbjudandet om återbetalning av kampanjbeloppet. Om kampanjbeloppet redan har överförts enligt de förhållanden som anges ovan, förbehåller sig NESCAFÉ® Dolce Gusto® rätten att kräva att kampanjbeloppet återbetalas via banköverföring.
  • Detta erbjudande gäller NESCAFÉ® Dolce Gusto® -maskiner och NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapslar som köpts i Sverige.
  • Vänligen gå till dolce-gusto.se/cashback eller kontakta NESCAFÉ® Dolce Gusto®s kundtjänst för mer information om kampanjen.

 

Tillbaka