Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
VILL DU SÄTTA KRYDDA PÅ TILLVARON?
Om du gillar starka sensationer har du kommit till rätt ställe. Detta lidelsefulla kaffe består av en hel explosion av smaker. Njut av dess fyllighet och djupt intensiva smak samt kryddiga noter och långvariga peppriga eftersmak som väcker sinnena till liv.
Ristretto Ardenza

FÖR DE ELDIGA

Du är en frimodig och djärv risktagare, vilket gör vår Ristretto Ardenza till din perfekta följeslagare. Låt denna överraskande blandning starta din morgon eller avsluta din luncpaus med ett äventyr.
hotpoint-1
hotpoint-2

KRAFTEN AV TRE OLIKA URSPRUNG

För att göra vår Ristretto Ardenza extra intensiv utformade vi den med två Arabica-bönor i världsklass från Etiopien och Colombia, samt en vietnamesisk Robusta för lite extra krydda. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, samt ge dem en rättvis inkomst, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back