Loading...
Loading...
 
Ristretto Barista
EN SKAPELSE AV BARISTAKVALITET
Känn smaken av skicklighet och passion som mästerligt stärks av en skarp syrlighet, raffinerade citrusnoter och en robust fyllighet. Upplev mästerlig baristakvalitet med ett enkelt tryck.
Espresso Barista

SOM EN BARISTA

Inget är djärvare än dina smaklökar. Lita på dina instinkter och njut av en unikt kraftfull och skickligt utformad espresso som betonar vikten av originalitet. Perfekt när du jobbar hemifrån eller när suget efter en espresso sätter in.
hotpoint-1
hotpoint-2

ETT ÄVENTYR PÅ OKÄND MARK

Följ med vår barista på en resa och upptäck hemligheten bakom blandningen av två världsledande Arabica-bönor från Etiopien och Brasilien, samt en fyllig vietnamesisk Robusta, som tillsammans skapar en fantastiskt originell smak. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back