Loading...
Loading...
 
ABSOLUTE ORIGINS MEXICO GRANDE
ODLAT I SKUGGAN MED FÅGELSÅNG
I skuggan av ett frodigt baldakin av träd som filtrerar solljuset, omgivet av fågelsång, tar de ekologiska bönorna sin tid att mogna och utveckla sin fantastiska fylliga smak och arom till fullo. Tillsätt en aning mjölk och känn smaken av de utsökta pralinnoterna.
Svart kopp kaffe

HITTA LUGNET
OCH NJUT AV STUNDEN

Längst ner i södra Mexiko går livet lite långsammare – och det är just det som gör det här kaffet så speciellt. Kaffet som odlas på denna plats är inte annorlunda, det växer bara långsamt, i sin takt, och påminner dig om att genom varje klunk, njuta av stunden.
hotpoint-1
hotpoint-2

DEN MEXIKANSKA MÅNGFALDEN

Det är inte bara olika kulturer som blomstrar i Chiapas, utan även olika typer av kaffe. Precis som de exceptionella ekologiska Arabica- och Robusta-bönor du kommer att känna smaken av i detta kaffe. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att odla dessa dessa fantastiska kaffebönor med ansvar, samt ge dem en rättvis inkomst, utan att förstöra planeten.

KaffefältKaffefält

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back