You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait Intenso KAFFE 16 KAPSLAR PER LÅDA

Antal koppar 16

52,00
  • Detaljer

Den intensiva kaffesmaken, som ger tankarna till nymalna kaffebönor, möts perfekt med den släta mjölken. Våra kaffekreatörer har blandat robusta kaffe från södra Asien med den perfekta mängden mjölk, för att tona ned bitterheten och få fram en rund och slät kopp, utan att påverka kaffekaraktären och samtidigt låta de rostade tonerna i kaffet komma fram.

En balanserad kombination av intensivt kaffe och mjuk mjölk, som bäst avnjuts i en mugg (180 ml). Allt förpackat i en kapsel.
Våra duktiga kaffespecialister har kombinerat intensiteten hos Robusta-bönor med mjuk, krämig mjölk. Resultatet är en harmonisk och balanserad kopp kaffe med söta toner av kola, rostade undertoner och en rund arom.
Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
Lådan innehåller 16 kapslar unikt framtagna för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskiner så att du lätt och snabbt kan tillaga 16 ljuvligt goda koppar Café au Lait Intenso.