You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca 12 kapslar per låda

Antal koppar 12

Slut i lager
52,00
Intensitet
Flavor intensity: 5 of 12.
  • Detaljer
Produktfunktion PERU Cajamarca är en ekologisk, fyllig espresso med toner av lakrits och svar vinbär. Kaffet är odlat på höjderna i norra Peru med hjälp av ”Minga” traditionens unika metoderna. Denna peruanska tradition fokuserar på noggrann skötsel och omsorg genom hela kaffeodlingsprocessen, vilket garanterar kaffe av högsta kvalitet.
Världsklass kaffe ursprung Denna espresso är gjord på kaffebönor av högsta kvalitet, 100% ekologiska Arabica bönor från Sydamerika. Kaffet är odlat på höjderna i Peru's Cajamarca provins enligt Minga traditionens unika skötsel och omsorg genom hela kaffeodlingsprocessen. De unika klimatförhållandena tillsammans med kaffeböndernas noggranna skötsel och omsorg ger detta kaffe dess exceptionella kvalitet. Vi hoppas att du kommer att njuta av denna ekologiska espresso.
Brygg ditt kaffe som en barista med den här maskinen. Det ger ett tryck på upp till 15 bar. Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Våra kaffekapslar är hermetiskt förseglade så att kaffet förblir helt friskt. Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Sätt i kapseln i maskinen Du sätter bara din kaffekapsel i din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskin. Din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca Espresso blir klar på ett ögonblick.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av över 30 läckra kaffe skapelser Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca, 12 kapslar pr. låda. Lådan innehåller 12 kapslar skapade för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskiner så att du lätt och snabbt kan tillaga 12 ljuvligt goda koppar (50ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca Espresso.