You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo 12 kapslar per låda

Antal koppar 12

Slut i lager
52,00
Intensitet
Flavor intensity: 6 of 12.
  • Detaljer
Produktfunktion COLOMBIA Sierra Nevada är en elegant lungo med toner av söt karamell och nötter. Odlad på de branta bergssluttningara av Sierra Nevada, Colombia, i områden där de inhemska ”Tayrona” samhällena höll till under förcolombianska tider. Platsen som anses vara helig, är fri från kemiska produkter sedan århundraden tillbaka och därför optimal för ekologiskt jordbruk.
Världsklass kaffe ursprung 100% ekologiska Arabica bönor, odlade enligt anrika jordbrukstraditioner som gått i arv i flera generationer av den Colombianska Tayronastammen. Denna 100% ekologiska Arabica kaffe kommer ifrån det varierade klimatet på de branta sluttningarna av de Colombianska Sierra Nevada Bergen.Kaffebönorna är odlade enligt gamla jordbrukstraditioner som gått i arv i flera generationer av den Colombianska Tayronastammen. Detta unika aromatiska signaturkaffe levererar en elegant, mellanrostad, ekologisk & single origin Lungo.
Brygg ditt kaffe som en barista med den här maskinen. Det ger ett tryck på upp till 15 bar. Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Våra kaffekapslar är hermetiskt förseglade så att kaffet förblir helt friskt. Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Sätt i kapseln i maskinen
Du sätter bara din kaffekapsel i din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskin. Din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo blir klar på ett ögonblick.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av över 30 läckra kaffe skapelser Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo, 12 kapslar pr. låda. Lådan innehåller 12 kapslar skapade för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskiner så att du lätt och snabbt kan tillaga 12 ljuvligt goda koppar (120ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo.
NUTRITION INFORMATION Unit Per 100 g Per 100 ml serving* % GDA
Caffè Lungo g as sold
Energy (with fibers 8kJ/g)) kJ 1094 7 8
Energy (with fibers 2kcal/g) kcal 267 2 2 <1%
Fat g 17,1 <0,1 <0,1 <1%
of which: saturates g 7,6 <0,1 <0,1 <1%
Available Carbohydrates g 0,2 <0,1 <0,1 <1%
of which: sugars g 0,2 <0,1 <0,1 <1%
Fibre (DP > 3) g 38,7 0,3 0,3
Protein g 8,1 0,1 0,1 <1%
Salt g 0,01 0,01 0,01 <1%


Ingredients

Roast & Ground coffee

*Reference intake of an average adult (8 400 kJ/2 000 kcal)