You have reached the website

Esperta svart från DeLonghi®

Den automatiska NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kapselkaffemaskinen säkrar din helt personliga och perfekta kopp kaffe. Det är som att få en barista hem till ditt eget kök! Esperta har två extra barista metoder för att brygga din kopp: Espresso Boost: för en mer intensiv espresso. Och Delicate Brew: för en mer aromatisk och balanserad stor kopp kaffe.
Du kan dessutom göra din kopp kaffe helt personlig genom att ställa in just dina preferenser på storlek och temperatur med hjälp av en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App, som man ansluter via Bluetooth. Den kommer ihåg dina inställningar och kan programmeras till när den ska brygga din personliga kopp kaffe.


Esperta mäter: 214 (B) x 364 (H) x 266 (D) och har en extra stor vattenbehållare på 1,4 liter.


Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen - det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Dessutom bevaras kaffets fräschör i våra vakuumförseglade kapslar, så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.


Du sätter bara i en kapsel i maskinen, trycker på en knapp - och kaffen är klar! Njut av mer än 30 olika kaffevarianter. Från intensiv espresso och fyllig grande till skummig cappuccino, varm choklad och mycket mer.

Slut i lager
999,00
  • Detaljer
  • Bruksanvisning
  • Specifikationer

Den automatiska NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kapselkaffemaskinen är som att få hem en barista i ditt eget kök! Njut av Esperstas unika bryggmetoder till att brygga din kopp. Du kan göra din kopp kaffe helt personlig genom att ansluta maskinen till en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App via Bluetooth. Espertas mått: 214 (B) x 364 (H) x 266 (D) men en extra stor 1,4L vattenbehållare, en kapselhållare som är lätt att rengöra och en droppbricka som kan ställas in för 4 olika koppstorlekar.

Espresso Boost

Brygg en extra intensiv espresso, som kan aktiveras genom ett knapptryck..

Delicate Brew

Brygg en mer aromatisk och balancead stor kopp kaffe med denne unika funktion, som aktiveras genom ett knapptryck.

Bluetooth

Esperta kan anslutas till en app, som gör at du kan skräddarsy din kaffe med en smartphone via en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App. Välj din önskade storlek och temperatur och spara dina inställningar. Du kan också programmera maskinen för en viss tidpunkt när du vill att maskinen ska brygga din kopp.

15 bars max

Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen - det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).

Hermetically sealed

Våra vakuumförseglade kapslar bevarar kaffets fräschör så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.

High quality

Njut av mer än 30 olika kaffevariatner. Från intensiv espresso och fyllig grande till skummig cappuccino, varm choklad och mycket mer.

Hot & Cold

Esperta kaffekapselmaskin är mångsidig och du kan tillreda goda varma och kalla drycker på ett ögonblick.

5 minute eco mode

För att spara energi stänger Esperta av sig automatiskt när du inte har använt den på fem minuter. Maskinen har därmed energimärkning A.

2 years guarantee

Ta det lugnt: vi erbjuder två års garanti.

Descaling Alert

On/off knappen på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kapselkaffemaskin byter färg till orange när det är dags att avkalka din kapselkaffemaskin.

Maskintillverkare Delonghi
Machine Manual Link esperta/krups/en-gb
Kapacitet för vattentank Nej
Skräpkorg för kapslar Nej
Kapselhållare Nej
Kromspak Nej
Droppskydd i stål Nej
LCD-skärm Nej
Mekanisk spak Ja
Rullningshjul Nej
Vikt ~2.7 kg
Effekt Nej
Spänning Nej
Maskingarantier 2 år