You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo Manuell kapselkaffemaskin Vit från Krups®

Den extra lilla NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kapselkaffemaskin, är med sin moderna design och sitt minimala fotavtryck, perfekt designad för att passa in i alla kök. Den finns i tre olika färger.


Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen - det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Våra vakuumförseglade kapslar bevarar kaffets fräschör så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.


Lägg i önskad kapsel och flytta doseringsarmen för att tillaga din favoritdryck bland 30 olika varianter – från espresso, lungo och cappuccino till latte macchiato, varm choklad och te.

599,00
  • Detaljer
  • Bruksanvisning
  • Specifikationer

 

Den lilla NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kapselkaffemaskin, är med sin moderna design och sitt minimala fotavtryck, perfekt designad för att passa in i alla kök. Piccolo XS finns i tre olika färger, och är endast 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D).
Välj önskad kapsel, lägg den i maskinen och flytta doseringsarmen tills din favoritdryck fått önskad mängd.
Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen - det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Våra vakuumförseglade kapslar bevarar kaffets fräschör så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.
Njut av mer än 30 olika kaffevarianter. Från intensiv espresso och fyllig grande till skummig cappuccino, varm choklad och mycket mer.
Piccolo XS är mångsidig och du kan tillreda goda varma och kalla drycker på ett ögonblick.
För att spara energi stänger Piccolo XS av sig automatiskt efter en minut när du inte använder den.
Ta det lugnt: vi erbjuder två års garanti.
Maskintillverkare Krups
Kapacitet för vattentank 0.8 l
Skräpkorg för kapslar Nej
Kapselhållare Nej
Kromspak Nej
Droppskydd i stål Nej
LCD-skärm Nej
Mekanisk spak Ja
Rullningshjul Nej
Vikt ~2 kg
Effekt 1340-1600 W
Spänning 220-240 V, 50/60 Hz
Maskingarantier 2 år