You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Preludio Kaffe 16 kapslar per låda

Antal koppar 16

52,00 kr
52,00 kr
Intensitet
Flavor intensity: 4 of 12.
  • Detaljer
  • Ingredienser
  • Recensioner och betyg

Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® Preludio. Den första XL-koppen på hela 300 ml i vårt sortiment! Det här kaffet har en intensitet på 4 av 11, och är en sann njutning. Preludio är särskilt anpassad för en stor kopp, inte bara genom valet av kaffebönor utan även genom rostningen och malningen av kaffebönorna. Tillsammans ger de Preludio en perfekt smak och balans. Den mjuka smaken gör att det är lätt att dricka en hel mugg, och prova gärna med lite mjölk för att göra den ännu mer silkeslen. Det perfekta sättet att starta dagen på.

Våra duktiga kaffekreatörer har med den här milda rostningen av Arabica-bönor utvecklat ett kaffe med en läcker fruktighet och utan bitterhet.

Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).

 

Ett mellanrostat kaffe i en kopp som rymmer 300ml. 100 procent Arabica-kaffe. Intensitet: 4 av 11.
Ett milt och lent kaffe med tät, gyllene crema.
Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
Lådan innehåller 16 kapslar skapade för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskiner så att du lätt och snabbt kan tillaga 16 ljuvligt goda koppar Preludio.
Næringsindhold Unit per 100 g per 100 ml per 300 ml %RM*
Energy (with fibers 8kJ/g) g 1010 3 10  
Energy (with fibers 2kcal/g) kJ 246 1 2  
Fat kcal 14,2 0 0  
of which: saturates g 6,4 0 0  
Available Carbohydrates g 0,1 0 0  
of which: sugars g 0,1 0 0  
Fibre (DP > 3) g 35,8 0,2 0,5  
Protein g 7,8 0 0,1  
Salt g 0 0 0  

* GDA er vejledende gennemsnitligt dagligt indtag. Personligt behov afhænger af alder, køn, vægt og aktivitetsniveau.

Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Vänligen logga in eller registrera dig.