Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato
TA FÖR DIG
Sjunk ned i det tjocka skummet och möts av en rik espresso följt av krämig mjölk. Den runda aromatiska rikheten leder dig genom denna klassiker med subtila söta noter och höga mjölknoter.
Latte Macchiato

JU MER DESTO BÄTTRE

Det perfekta valet för dig som alltid vill ha mer. Njut av varje lager. Förbättra din morgonrutin eller eftermiddagspaus med något spektakulärt och delikat.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PREMIUMBÖNOR

I hjärtat av vår Latte Macchiato finns en blandning av ren premium Arabica från Brasilien och Colombia, kombinerat med en intensiv Robusta från Vietnam. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att odla dessa dessa fantastiska kaffebönor med ansvar, samt ge dem en rättvis inkomst, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balaserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, sötma&nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Vietnam

Vietnam

Djärv | Intensiv

Vietnam är kaffekvalitet. Över 90 % av landets bönor utgörs av Robusta, en mycket tålig gröda med högre koffeinhalt än Arabica-bönan.

Back