Loading...
Loading...
 
Zoégas Morgonstund
Häftigt intensiv med en fruktig touch
Efter ditt första morgonmöte med Zoégas Morgonstund kommer du att förstå att den skapats just för morgonen och för att fylla dig med all den energi du behöver för att starta igång dagen. Upplev den rika fruktigheten i denna fylliga svarta kopp. Dess mörkrostade karaktär ger starka smaker och en helt ny utsökt mening till "en intensiv kaffestund".
Kaffefält

Dagen börjar med den första sippen

Med Zoégas Morgonstund får du en bra start på dagen - varje dag. Denna unika kopp har en mörk karaktär och djärva aromer som ger en njutbar upplevelse och mängder av energi för att börja dagen på rätt sätt.
hotpoint-1
hotpoint-2

Äkta arabica-bönor från förstklassiga ursprung 

Vi reste hela vägen till Sydamerika för att hitta de allra bästa bönorna till denna unika dryck. De 100 % förstklassiga arabica-bönorna ger Zoégas Morgonstund utsökta fruktiga noter och underliggande lenhet. Vi stöder hållbart kaffe både nu och i framtiden. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back