Loading...
Loading...
 
Back

UPPTÄCK

GENIO S PLUS

Genio S Plus - Röd

Kaffemaskin

Genio S Plus

Automatisk | Röd | 220V

Vår Genio S Plus är inte bara snygg och modern. Den ger dig också full kontroll att med enkelhet tillreda en mängd olika kvalitativa och kaféinspirerade drycker, precis så som du vill ha dem. Finns i två färger.

SKRÄDDARSY DITT KAFFE MED PRECISION

Genio S Plus låter dig justera storleken och temperaturen på ditt kaffe, precis så ditt kaffe, precis så som du vill ha det. Den ger dig till och med möjligheten tillreda en extra intensiv espresso, när du behöver det som mest.

ENKEL PRECISION.

Upptäck alla funktioner med denna ultrakompakta kaffemaskin – och skräddarsy ditt kaffe med precision.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Röd Genios S PlusRöd Genios S Plus

Genio S basic grå

PLAY, SELECT & GO XL

Sätt bara i den valda kapseln, välj önskad volym med en touch och tryck på knappen för att börja brygga. Går du på stort? Med XL-funktionen kan du avnjuta en extra stor morgonkopp (upp till 300 ml) bara genom ett enkelt knapptryck.

Genio S Basic afkalkining

INGET KRÅNGEL

Att tillreda kaffe ska vara enkelt. Med Genio S Plus förblir det malda kaffet i kapseln och din kaffeyta hålls ren och snygg. 

Genio S Bacis inget krångel, inget stök

TEMPERATURREGLERING

Låt ditt kvalitetskaffe och din kaféupplevelse hemma bli precis så som du önskar i stunden. Med möjligheten att reglera temperaturen på din dryck garanterar vi din personliga njutning. Detta görs enkelt med fyra olika emperaturinställningar – både för kaffe, te eller choklad. Tack vare detta kan du dricka både varma och kalla drycker.

Genio S basice

HÖGT TRYCK

Vårt system med upp till 15 bar pumptryck låter dig extrahera all arom och toppa ditt kaffe med en tjock, sammetslen crema.

Genio S Basic varmt eller kallt

AVKALKNINGSLARM

Med det inbyggda avkalkningslarmet kommer du aldrig att glömma att avkalka maskinen. Den påminner dig automatiskt när det är dags. Brygg ditt kaffe som vanligt, tills det att maskinens på- och av-knapp lyser orange - då är det dags att avkalka.

Genios S Basic

1 MIN ECO MODE

Genio S Plus har funktionen eco mode som stänger av maskinen automatiskt efter en minuts inaktivitet för att spara energi (klass A+ i energiförbrukning).

Genios S Basic

ESPRESSO BOOST

Den innovativa teknologin förvärmer kaffet innan bryggning så att espresson blir mer intensiv och koncentrerad, när helst du vill.

Kallt och varmt Varm & kall versatil

Din Mini Me kapselmaskin är så mångsidig att du även kan tillreda kalla drycker.

Inställningar Automatisk

Den kompakta och automatiska NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me kapselmaskinen med sin moderna design, matchar din unika stil. Mini Me finns i 4 färger och är endast 16 cm (B) x 31 cm (H) x 24 cm (D).

Eco-mode ECO-MODE

En bekväm eco-mode-funktion slår automatiskt från din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3-kaffemaskin efter 5 minuters inaktivitet och maskinen är klass A-klass i energikonsumtion.

22 bar Högtryckssystem

Skapa kvalitetskaffe i professionell kvalitet med en tjock, sammetslen crema, tack vare upp till 15 bar pumptryck.

PERFEKTION MÖTER ENKELHET

Är du redo för din personliga barista? Genio S Plus låter dig skapa den perfekta koppen kaffe, helt utan ansträngning.

Vikt

2,0 kg

Höjd

27,3 cm

Maskinleverantör

Delonghi®

Watt

1500 W

Vattenbehållare

0,8 l

Nu blir det tekniskt

Lär dig mer om maskinens detaljer

Jag vill veta mer om maskinen

Längd

12,1 cm

Djup

27,6 cm

Dosjustering

Spak

Spänning

220 V

Maskingaranti

2 år