You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto™ Ardenza Kaffe 16 kapslar per låda

ESPRESSO ARDENZA ÄR EN BLANDNING AV ARABICA- OCH ROBUSTABÖNOR SOM GÖR DET HÄR KAFFET TILL DET MEST INTENSIVA I SORTIMENTET

Rekommenderad storlek: 35ml
Slut i lager
52,00
Intensitet
Flavor intensity: 10 of 12.
  • Detaljer
  • Ingredienser

Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Ardenza – det mest intensiva kaffet i NESCAFÉ Dolce Gusto-sortimentet. En blandning av Arabica- och Robusta bönor som är rostade till perfektion. Det här kaffet har en intensitet på 11 av 11, och ger dig en perfekt balans med intensiv karaktär kombinerat med komplex smak – bland annat en eftersmak av lakrits och starka kryddor.

Våra duktiga kaffespecialister har med den här specialrostningen av  Arabica- och Robusta-bönor bevarat den mest intensiva kaffesmaken i sortimentet.

Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Dessutom bevaras kaffets fräschör i våra vakuumförseglade kapslar, så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.

 

Världsklass kaffe ursprung En intensiv smak med undertoner av lakrits och starka kryddor. Malet och rostat till perfektion
Brygg ditt kaffe som en barista med den här maskinen. Det ger ett tryck på upp till 15 bar. Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Våra kaffekapslar är hermetiskt förseglade så att kaffet förblir helt friskt. Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av över 30 läckra kaffe skapelser Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto™ Ardenza Kaffe, 16 kapslar pr. låda. Lådan innehåller 16 kapslar skapade för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskiner så att du lätt och snabbt kan tillaga 16 ljuvligt goda koppar Ristretto Ardenza.
NÄRINGSDEKLARATION per 100 g per 100 ml Portion % RI*
Energi (8kJ/g) kJ 1094 23 8
Energi (2kcal/g) kcal 267 6 2 0%
Fett g 17,1 0,1 0,0 0%
varav mättade fettsyror g 7,6 0,1 0,0 0%
Kolhydrat g 0,2 0,0 0,0 0%
varav sockerarter g 0,2 0,0 0,0 0%
Kostfiber (DP > 3) g 38,7 1,0 0,3
Protein g 8,1 0,3 0,1 0%
Salt g 0,01 0,02 0,01 0%


Ingredienser:

Rostat och malet kaffe

*RI - Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400kJ/2000kcal).