Loading...
Loading...
 
Zoégas Espresso
Det är skillnad på smak och smak
Kittla smaklökarna fenomenalt med Zoégas Espresso. Den överraskande kombinationen av mjuka hasselnötsaromer och kryddig lakrits ger en pepprig och helt unik eftersmak. Njut av denna omedelbara intensitet när du vill.
Zoégas espresso

Stolt liten, kryddig och stark

Är det inte dags för något lite mer kryddigt och uppiggande till kaffepausen? Gör Zoégas Espressos oslagbara och intensivt mörka smak till en del av din kafferutin. En överraskande blandning som garanterat kommer bli en av dina favoriter.
hotpoint-1
hotpoint-2

Tre kontinenter i en klassisk kopp

Vi har kombinerat två fantastiska arabica-bönor från Etiopien och Colombia med en rik vietnamesisk robusta för att skapa ett kaffe som väcker alla dina sinnen till liv. Vi stöder hållbart kaffe både nu och i framtiden. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back