Loading...
Loading...
 
ABSOLUTE ORIGINS PERU ESPRESSO
DEN UPPFRISKANDE CAJAMERA REGIONEN
I de uppfriskande vindarna i Perus högland i Cajamarca-provinsen växer en exceptionell Arabica, i enlighet med Minga-traditionen. Njut av den unika Caramarca-regionen, där det kraftfulla kaffet utvecklar sin arom av trä, lakrits och en delikat touch av rosépeppar. Smaka på kaffet och känn den behagliga syran med toner av svartvinbärsknopp.

ODLAD MED
MINGA TRADITIONEN

Minga-traditionen i Cajamarca baseras på filosofin om ömsesidig hjälp och respekt. Vårt ekologiska kaffe som växer i hjärtat av regionen låter dig smaka på den välkomnande naturen i varje klunk, tidigt på morgonen eller senare på dagen i sällskap av dina vänner.
hotpoint-1
hotpoint-2

EXCEPTIONAL QUALITY COFFEE

Tack vare de unika klimatförhållandena och kaffeodlarnas omsorg kan vi erbjuda detta kaffe med en exceptionell kvalitet. Det frodiga klimatet, den höga höjden och den bördiga jorden skapar tillsammans den perfekta miljön för denna 100 % ekologiska Arabica-böna. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att odla dessa dessa fantastiska kaffebönor med ansvar, samt ge dem en rättvis inkomst, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back