Loading...
Loading...
 
CAPPUCCINO KAFFE 30-PACK
EN KAFÉKLASSIKER DÄRHEMMA
Njut av det lite söta och fylliga skummet på toppen för att sedan mötas av en aromatisk espresso och lent mjölkskum. Intensiv, krämig och sann mot sina rötter. Allt med ett fingertryck.
Cappuccino

TA DIG UT
EN STUND

Uppe före gryningen? Låt cappucinon bli din bästa vän på morgonen när du har en fartfylld dag framför dig. Oavsett om du sovit bra eller dåligt, väcker du både kropp och själ till liv med denna krämiga cappuccino. Koppen är varm och varje sipp fyller dig med energi för dagen. En klassiker som du så snabbt och enkelt tillreder.
hotpoint-1
hotpoint-2

VÄRLDSKÄND

Krämig mjölk kombineras med en espresso gjord på två premiumbönor från Colombia och Brasilien, tillsammans med en Robusta från Vietnam. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att odla dessa dessa fantastiska kaffebönor med ansvar, samt ge dem en rättvis inkomst, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back