Loading...
Loading...
 
Zoégas Cappuccino
Njut av len intensitet
Luta dig tillbaka bland fluffiga moln av mjölkskum som toppar denna djärva och sammetslena espresso. Zoégas Cauppuccino är en kraftfull och aromatisk kopp med mörk rostning, som förtjänar att avnjutas långsamt.
Vit kopp kaffe

En djärv kaffestund

Om du älskar cappuccinons mildhet, men behöver lite extra kraft för att möta dagen, är Zoégas Cappuccino det perfekta valet för dig. Denna stora kaffe har djärva och kraftfulla aromer som kommer göra din kaffestund ännu mer njutbar.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

En stark blandning från tre kontinenter

För att skapa denna kraftfulla espressoblandning kombinerade våra kaffeexperter förstklassiga kaffebönor från Sydamerika, Afrika och Sydostasien. Vi stöder hållbart kaffe både nu och i framtiden. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, Balanserad sötma, Inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Kaffefält Vietnam

Vietnam

Djärv | Intensiv

Vietnam är kaffekvalitet. Över 90 % av landets bönor utgörs av Robusta, en mycket tålig gröda med högre koffeinhalt än Arabica-bönan.

Back