Loading...
Loading...
 
ZOÉGAS MOLLBERGS BLANDNING KAFFE 30-PACK
Elegant eftersmak
Förbered dig på en kopp fylld av djärva aromer, fyllighet och effektfull smak. Häpna över dess rika mörkrostade karaktär som så fint blandas med signaturnoterna av svartvinbär och smörig kola. Zoégas Mollbergs Blandning har en lång eftersmak som ger dig en oförglömlig kaffestund.
Svart kopp kaffe

EN KLASSIKER

Ett specialkaffe med en speciell historia. Zoégas Mollbergs Blandning är baserad på den historiska blandning som skapades speciellt för Hotel Mollbergs i Helsingborg 1903. Denna unika blandning är lika utsökt nu som då. Avnjut dess rika och mörka smaker i bekvämligheten av ditt eget hem.
hotpoint-1
hotpoint-2

100 % förstklassiga arabicabönor

Njut av de enastående aromerna och långa eftersmaken från 100 % förstklassiga arabicabönor. Genom att blanda bönor från Kenyas högländer med bönor från Latinamerika, har vi skapat en harmonisk balans för dig att avnjuta. Vi stödjer hållbart kaffe både nu och i framtiden. Tack vare vårt Grown Respectfully-program hjälper vi bönder och deras samhällen att utvecklas och skydda dessa fantastiska kaffebönor, utan att förstöra planeten.

KaffekartaKaffekarta

Kaffefält Brasilien

Brasilien

Mycket låg syra, balanserad sötma, inslag av nötter

Denna blandning av Robusta- och Arabica-bönor ger överraskande fylliga och fruktiga noter.

Kaffefält Colombia

Colombia

Delikat | Balanserad

Detta ekologiska kaffe har odlats på de heliga markerna tillhörande Tayronas ursprungsbefolkning och har en enastående fruktig, syrlig och balanserad smak. Prova det med vår Lungo Colombia.

Back