You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend Kaffe 16 kapslar per låda

Antal koppar 16

Slut i lager
52,00
Intensitet
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Detaljer

Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend. Det här är den första Nescafé Dolce Gusto XL-koppen på hela 300 ml! Det här kaffet har en intensitet på 8 av 11. Grande Intenso Morning Blend är särskilt anpassad för en stor kopp, inte bara genom valet av kaffebönor utan även genom rostningen och malningen av kaffebönorna. Tillsammans ger de Grande Intenso Morning Blend en perfekt smak och balans. Den mjuka smaken gör kaffet lent och behagligt att dricka. Prova gärna med lite mjölk för att göra den ännu mer silkeslen. Den perfekta sättet att starta dagen på.
Våra duktiga kaffekreatörer har med den här milda rostningen av Arabica-bönor utvecklat ett kaffe med en läcker fruktighet utan bitterhet.
Brygg ditt kaffe som en professionell barista och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem på upp till 15 bar) Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång.
Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend. Det här är den första Nescafé Dolce Gusto XL-koppen på hela 300 ml! Det här kaffet har en intensitet på 8 av 9. Grande Intenso Morning Blend är särskilt anpassad för en stor kopp, inte bara genom valet av kaffebönor utan även genom rostningen och malningen av kaffebönorna. Tillsammans ger de Grande Intenso Morning Blend en perfekt smak och balans. Den mjuka smaken gör kaffet mjukt och behagligt att dricka. Prova gärna med lite mjölk för att göra den ännu mer silkeslen. Den perfekta sättet att starta dagen på.

Grande Intenso Morning Blend är ett kaffe av 100 % förstklassiga Arabica-bönor från  Syd- och Centralamerika.

 

Ett mellanrostat kaffe i en kopp som rymmer 300ml. 100 procent Arabica-kaffe. Intensitet: 8 av 11.
Ett milt och lent kaffe med tät, gyllene crema.
Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar).
Kaffets fräschör bevaras i den vakuumförseglade kapseln för att du ska få en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje gång. Kapseln är unikt framtagen för NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkaffemaskiner.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du njuta av mer än 30 olika kaffevarianter – och just det kaffe som du föredrar. Njut av en stark ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande eller en cappuccino med härligt mjölkskum. Eller vad sägs om en mild och krämig latte macchiato, varm choklad, te eller en av våra kalla drycker?
Lådan innehåller 16 kaffekapslar som är unikt framtagna för NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner så att du kan brygga 16 koppar Grande Intenso Morning Blend.